Kakel för vackra rum sedan 2006

Vi erbjuder ett gigantiskt utbud kakel och klinkers av högsta kvalitet till priser som aldrig tidigare varit möjliga. Allt tack vare egen tillverkning med inga onödiga mellanhänder, ett optimerat logistik center på 17 000 kvm och mångårig erfarenhet inom branschen med djup kunskap inom alla områden. Hos oss kan du hitta alla typer av kakel och klinkers, oavsett vilken stil, form,färg eller storlek du letar efter. Sortimentet sträcker sig från ett kvalitativt bassortiment av kakel och klinker, men också unika exklusiva produkter inom segmenten NaturstenMarmorMarockanska KakelGlas- och Kristallmosaiker ifrån hela världen.

Vårt sortiment innehåller över 1000 olika produkter som du i lugn och ro kan bläddra igenom i vår webbutik eller så är du så klart varmt välkommen att se allt på plats i vårt showroom på 1 200 kvm i hjärtat av Malmö. Oavsett vart du vill besöka oss så är vi alltid tillgängliga för att ge dig professionell och personlig service, där vi lovar att göra vårt absolut yttersta för att se till att du blir 100% nöjd med din beställning och kommer att trivas med och uppskatta ditt kakel och klinkers. Det finns en anledning varför vi har så många 5-stjärniga recensioner och ligger etta i vår bransch på recensionssidor - vi sätter alltid våra kunder först.

Upptäck vårt unika sortiment av kakel & klinkers nu!

Vi har ett optimerat logistikcenter på 17 000 kvm där vi alltid har minst 500.000 kvm kakel och klinkers i lager. Du kan välja att få din beställning skickad direkt till din dörr med 1-5 dagars leveranstid eller om du har möjlighet så kan du hämta dem direkt från vårt lager på Stenyxegatan 30, Malmö. Vi erbjuder alltid 14 dagars öppet köp och samarbetar med Klarna för säkra betalningar med möjlighet till finansiering eller delbetalning om så önskas.

Kakelgiganten vilar på en mångårig erfarenhet inom branschen, med tillverkning i vår egna fabrik, där vi hela tiden utvecklar nya tekniker och produkter så vi kan presentera ett unikt sortiment av kakel och klinkers som inte går att hitta någon annanstans. Vi samarbetar även med andra anrika tillverkare i producerande länder som Italien, Spanien, Portugal, Turkiet och Kina. Tonvikten ligger på design, färg, kvalité och helhetsintryck där allt är handplockat med stor omsorg och noggrannhet för att se till att vårt sortiment är komplett och tillgodoser alla våra kunders behov och förväntningar.

Kakelgiganten drivs av Kakelgiganten Sweden AB, Stenyxegatan 30, 213 76 Malmö, Sweden.

CALL US

 

You can visit our web page from this Link

Eskişehir Web Tasarım